Marketing Automation Cluedit
Kezelhetetlen az emailek tömkelege?

B2B és B2C kommunikáció gond nélkül

Hangold  minden kommunikációs csatornádat személyesre, mérd kampányaid sikerességét, akár üzleti partnerek vagy vásárlók a célcsoportod.

Egyszerűsítsd és tedd hatékonyabbá marketing folyamataidat!

Használj automatizált platformot minden kampány, minden részletének egyetlen helyről történő irányításához.

Maradj kapcsolatban egyszerűen ügyfeleddel

Automatizált ügyfélutak

Hozz létre ügyfél utakat, melyek segítségével ügyfeleid viselkedésének és a marketing anyagra történő reakcióinak megfelelően tudsz velük kommunikálni több csatornán keresztül.

Nehezen találsz új ügyfeleket?

Érj el új ügyfeleket könnyedén​

Készíts űrlapokat, amiket könnyedén a saját, vagy külső weboldalakba illeszthetsz és azonnali kapcsolatot teremtenek kommunikációs rendszereddel.

Irányítsd ügyfeleid saját landoló oldalakra, melyek plusz interakciókkal gazdagítják az ügyfélutat, számodra pedig minden új kapcsolódási pont, új ügyféladatokkal egésziti ki a rendszert.

Kapcsold össze a Salesforce termékeket a közösségi médiaplatformjaiddal, így minden bejövő új ügyfél adatot egy helyen tárolhatsz.

Még mindig manuálisan küldött emailek tömkelege viszi el az időtök nagy részét?

Optimalizáld marketing csapatod munkáját

A marketing automatizáció bevezetésével marketing csapatod is fejlődik. Munkájuk nagy részét már nem a kampányokhoz tartozó emailek kiküldése, listák manuális mozgatása és kézi szegmentálás teszi ki, hanem ezek automatikus működésének megtervezése.